Loading...

Jambiere şi parazăpezi

jambiere parazapezi

Una dintre problemele purtatului o reprezintă pantalonii care se ridică atunci când copilul stă în carrier. Dacă la un bebe foarte mic poţi remedia problema cu o pereche de pantaloni mai lungi sau cu picior, nu la fel se rezolvă la un copil mai mare, care mai şi coboară din dispozitiv. În ambele cazuri, oricum, picioarele (gambele) reprezintă zone sensibile la frig în timpul purtării. De aceea, recomand jambierele... cu căldură! Tuturor copiilor purtaţi!

Inspirate din echipamentul montan, dar nu mai puţin utile ca accesorii vestimentare pentru copii, parazăpezile sunt jambiere din material impermeabil, care se pun peste pantalon şi peste încălţăminte, pentru a nu permite zăpezii să intre pe deasupra bocancului. Pot fi foloste cu succes şi pe vreme ploioasă, ca "prelungire" a cizmelor de cauciuc în timpul unei bălăceli prin bălţi sau pentru a proteja de noroi marginea pantalonului. Deşi aparent fără legătură cu purtatul, parazăpezile pot juca rol de "geacă pentru jambiere" în sezonul rece, reprezentând un strat suplimentar de protecţie pentru zona gambei.


Jambiere din fleece "Motanul încălţat"

COD PRODUS: j01

35.00 lei
Orice copil cunoaşte povestea Motanului celui isteţ, încălţat în mândrele lui cizmuliţe. Cu jambierele noastre, copilul tău ar puea să se... mai mult
  • portocalii 
  • bleu 
Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.