Loading...

Protecţie încălţăminte

Protecţiile pentru încălţăminte sunt un accesoriu nou, inovator, gândit special pentru copilaşii purtaţi care au început să meargă. La originea lor stă experienţa a două ierni cu un toddler foarte dornic de explorare, dar şi de purtare. Care mă alerga fericit prin toate bălţile şi noroaiele, apoi, epuizat, voia purtat în wrap până acasă. În detrimentul aspectului hainelor mele, la contactul cu încălţămintea lui de mic aventurier. Evident, să-l descalţ de bocancii uzi şi/sau murdari nu puteam. Să-i interzic să se bage... mi-era milă (şi, oricum, chiar dacă ar fi mers doar pe alei, rezultatul pe hainele mele cam tot acelaşi ar fi fost). Să nu-l port iarăşi nu mă lăsa inima (mi-ar fi fost şi prea greu, pe frig, cu el obosit). Aşa că am ales să-mi spăl geaca şi blugii, măcar local... ziinic. Nu, nu era simplu şi nici rezultatul nu era prea mulţumitor (la un moment dat, o pereche de blugi de-ai mei deschişi la culoare aveau o permanentă "urmă" gri pe şolduri).

De atunci mi-am imaginat că mi-aş dori 2 "pungi" în care să bag bocancii murdari ai copilului. Cu tot cu picioare. Aşa s-au născut "Opincuţele de fier"... un mărunţiş, dar unul atât de util pentru un "împătimit" al purtatului! Le recomand tuturor părinţilor care poartă copilaşi care deja fac paşi!


Protecţii încălţăminte pentru toddler-ii purtaţi "Opincuţele de fier"

COD PRODUS: pp01

18.00 lei
"Şapte opinci de fier, şapte toiege de oţel şi şapte pâini de piatră". Asta avea de "consumat" eroina unui frumos basm rusesc în călătoria ei... mai mult
Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.