Loading...

Cărți textile bebe

carte textila bebe

Atunci când bebe pornește în fascinantul proces al descoperirii lumii înconjurătoare, poți, ca părinte, să-i umpli lumea de jucării. Colorate și zornăitoare, multe nu fac decât să-l atragă-distragă pe bebe, în așa fel încât să se uite la ele. Eventual uitând de lumea dimprejur...

Sau poți să-i propui ceva mai activ. Ceva ce-l va conduce nu doar pe viitorul drum spre lectură, ci care îl va ajuta să se bucure de mici-mari descoperiri. Un șiret de încălțăminte ar fi fascinant, dar câți dintre noi chiar îi lăsăm să se joace cu încălțămintea? Dar dacă ar găsi jocul cu același șiret între paginile unei cărți... baby-proof?

Făcute de o bunică pasionată, cărțile textile de mai jos au fost apreciate și de către testerii mei, la venerabilele vârste de.... 4 ani jumătate și 7 ani!


Carte textilă bebe
75.00 lei
Carte textilă cu 10 pagini, utilă pentru dezvoltarea motricității fine și a noțiunilor de bază despre lume. Recomandată pentru vârste între 9... mai mult
Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.