Loading...

Despre noi

Orice brand micuț are în spate o poveste...

wrap tesut bebe

Am început în februarie 2012.

Am început pentru că am înțeles importanța rolului pe care contactul părinte-copil în primii ani de viață îl are pentru tot restul vieții amândurora.

Am început pentru că am crezut convins că se poate face ceva și în România. Cu acte în regulă, fără să furi nimic.

Am început pentru copiii mei. Pentru că ei mi-au arătat, mai blând sau mai cu revoltă, că nevoile unui bebeluș sunt, de cele mai multe ori, foarte diferite de cele despre care ne vorbesc reclamele de la televizor. Pentru că ei mi-au amintit de firesc, de instinctul pe care tot mai rar îl ascultăm. Am început pentru toți copiii...

Am început pentru că eu nu știu să vând. Da, nu am greșit, nu sunt un om bun în vânzări. Nu aș putea niciodată comercializa un produs oarecare, unul în care să nu cred cu adevărat. Ori eșarfele port-bebe mi-au făcut mie viața de mamă mai ușoară și mai frumoasă. De aceea am știut că, dacă există un produs pentru copii pe care eu să îl pot recomanda și vinde cu toată convingerea, cu încredere și cu inima ușoară că am făcut ceva bun, acesta este. Și pot să-l vând, pentru că nu trebuie să mint nimic.

Am început pentru că, de fapt, de cele mai multe ori nici nu simt că vând produse. Mai degrabă, mă simt aproape de oameni, de copii, simt că îmi ofer cunoștințele, experiența și ajutorul într-un moment minuat, dar atât de delicat, prin care poate trece o familie: venirea pe lume a unui omuleț nou.

Am continuat și continui încă... pentru că toate de mai sus sunt încă valabile.wrap tesut bebe in spate

Ei sunt Cristian și Gabriel, "copiii din spatele Crisalidei" (timp de câțiva ani, "în spate" în cel mai propriu sens posibil!). Desigur, ei au fost testerii principali ai produselor noastre, dar brandul le datorează mult mai mult, însăși existența sa: fără ei, Crisalida nu ar fi apărut. Eu sunt Ilinca. Geograf, lider montan internațional în curs de formare, consultant babywearing acreditat și mamă. Eu mă ocup de designul produselor și al siteului. Cu mine vei discuta toate detaliile legate de comanda ta. Tot de la mine vei primi şi instrucţiunile de folosire, precum şi consultanţă online, dacă ai nevoie de sfaturi suplimentare pentru a învăţa să-ţi legi eşarfa. Şi tot eu te felicit, dragă părinte, de pe acum, pentru că doreşti să-ţi porţi copilul aproape.

Alături de noi, de-a lungul timpului, au fost și sunt oameni care ne-au susținut și ne susțin. Le mulțumim și aici.

Crisalida a pornit dintr-un dublu vis: pe de o parte, din bucuria de a promova în rândul părinţilor acea apropiere firească de copil care, în civilizaţia agitată a zilelor noastre, tinde să devină o raritate şi să fie înlocuită de  tot felul de surogate; pe de altă parte, din dorinţa mea, ca mamă, de a lucra acasă, aproape de copiii mei. Dincolo de o semnificație mai personală la momentul înființării, numele duce cu gândul la un “înveliș de protecţie” în timpul unei metamorfoze semnificative. Acesta este, în viziunea mea, şi sensul Crisalidei şi rolul pe care mi-aş dori să îl aibă eşarfele noastre: de a ajuta părinţii să rămână conectați cu puii lor în timpul diferitelor activități zilnice, oferindu-le acestora securitate fizică și emoțională permanentă și purtându-i înfășurați aproape de ei în perioada fascinantă în care celor mici încep să le crească aripile. Aripi cu care îşi vor lua, la un – inevitabil - moment dat, zborul spre lume. Depinde foarte mult de noi, ca părinţi, cât de hotărâte le vor fi primele bătăi din aripi, cât de dificilă sau, dimpotrivă, de uşoară le va fi desprinderea, cât de lin le va fi zborul şi până unde vor ajunge. Şi fiecare moment din devenirea lor, din transformarea lor, din creşterea lor este o minune şi este unic. Şi fiecare moment contează. Da, chiar şi acesta.

Aşadar, bine ai venit la noi! Sperăm să îţi placă şi să găseşti ceea ce cauţi. Dacă vrei să intri în magazinul nostru, dă click aici. Dacă vrei să ne trimiţi un mesaj rapid, accesează formularul sau foloseşte datele de aici.

Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.