Loading...

Formular de mesaj rapid sau comandă

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Poţi să ne trimiţi un mesaj rapid sau o comandă, completând câmpurile de mai jos.

În urma completării formularului, vei primi răspuns pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o. Mai ales dacă ai e-mail pe yahoo, te rog verifică şi folderul Spam, este posibil ca e-mailurile de pe serverul wrapsling.ro să ajungă acolo şi nu în Inbox. Pentru a evita aceasta, poţi introduce adresa crisalida@wrapsling.ro în adress book.

Dacă preferi să ne contactezi telefonic sau prin e-mail, datele noastre sunt:


E-mail: crisalida@wrapsling.ro  (mai ales dacă ai e-mail pe yahoo, te rog verifică şi folderul Spam, este posibil ca e-mailurile de pe serverul wrapsling.ro să ajungă acolo şi nu în Inbox. Pentru a evita aceasta, poţi introduce adresa crisalida@wrapsling.ro în adress book).

Tel (numai pentru comunicări urgente): 0746 181 955 - Ilinca Drăgan

Voi face tot posibilul să primeşti un răspuns cât mai prompt. Având, însă, în vedere că activitatea Crisalidei se suprapune peste rutina zilnică a unei mame şi a doi copii, te rog să ne acorzi înţelegere în cazul în care răspunsul nu este imediat. Te voi contacta în cel mai scurt timp. Mulţumim!

Datele firmei:

Intreprindere Individuală Drăgan Ilinca-Mihaela
Iași, Stefan cel Mare si Sfant nr 5
CUI 33709239
F22/1526/2014
Banca Raiffeisen Iasi

 

Informaţii personale

Mesaj

Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.