Loading...

Calitate şi mentenanţă

Standardul de calitate şi siguranţă

a. Wrapuri ţesute, slinguri, wrap-tai-uri

Eşarfele port-bebe Crisalida sunt ţesute dublu-diagonal, ceea ce asigură o susţinere corectă a copilului tău şi o distribuţie uniformă a greutăţii acestuia pe material.

Compoziţia este bumbac 100%, iar vopselele utilizate sunt certificate drept  non-toxice.

Materialele sunt fabricate în România. Fabricile producătoare sunt certificate ISO 9001:2000/2006 şi ISO 14001:2004/2007, ceea ce garantează o politică managerială şi de mediu corectă, fără utilizarea tehnologiilor poluante şi a substanţelor care pun în pericol viaţa umană şi mediul.

Materialele nu sunt prespălate, astfel încât dimensiunile finale sunt aproximative (vei primi o eşarfă mai lungă şi mai lată decât ai comandat, minim la dimensiunile comandate ajungându-se după prima spălare).  Înainte de utilizare, spală eşarfa, pentru ca eventualele reziduuri din timpul procesului de fabricaţie să nu ajungă în contact cu pielea copilului tău.

Eşarfele au tiv dublu, care previne deformarea.

Materialul este rigid doar la început. Pe măsură ce îl foloseşti, va deveni mai maleabil şi mai moale, fiind, deci, şi mai uşor de folosit.

Inelele sunt special create pentru slinguri, în SUA. Sunt confecţionate din aluminiu şi nu conţin nichel, plumb sau alte metale grele şi nici substanţe toxice. Sunt testate la întindere, compactare, întindere la cald, compactare la îngheţ, deformare şi rupere şi sunt supuse şi unui ciclu complet spălare-înălbire-uscare în maşina de spălat automată/uscător automat. Inelele pot prezenta 2 mici urme pe interior. Acestea sunt rezultate în urma procesului de vopsire şi uscare pe suporturi speciale şi nu afectează calitatea inelelor.

La slinguri şi wrap-tai-uri, cusăturile de rezistenţă sunt dublate şi întărite.

b. Wrapurile elastice

Wrapurile elastice Crisalida sunt din tricot 95% bumbac, 5 % lycra, certificat Oeko Tex 100.

c. Cover-urile, parazăpezile şi protecţiile pentru încălţăminte

Ţesătura impermeabilă folosită la coverurile, parazăpezile şi protecţiile pentru încălţăminte Crisalida este realizată într-o unitate de producţie certificată ISO 9001:2000/2006 şi ISO 14001:2004/2007.

Instrucţiuni de spălare şi călcare

Materialele Crisalida dungate  suportă orice temperatură de spălare, dar temperaturile mari duc la îmbătrânirea materialului şi degradarea rapidă a culorilor. De aceea, se recomandă ca spălarea uzuală să aibă loc la temperaturi de 30-60º C. Mai multe informaţii despre comportarea eşarfelor dungate Crisalida la spălare la temperaturi mari găseşti pe blog, aici.

Materialele Crisalida uni vopsite (roz, albastru) se recomandă a fi spălate la maxim 40 de grade (preferabil 30) pentru a nu degrada culorile.

Materialul uni nevopsit (crem) suportă orice temperatură de spălare.

Pentru a nu se lovi de cuva maşinii de spălat, poţi lega inelele slingului într-o şosetă înainte de spălare.

Toate materialele ţesute pot fi călcate la temperatură mare (dacă simţi nevoia).

Wrapurile elastice se recomandă a fi spălate la 40 de grade. A se călca (dacă simţi nevoia) la temperatură medie-mare.

Cover-urile, cagulele, jambierele, parazăpezile şi protecţiile pentru încălţăminte se recomandă a fi spălate la maxim 30 de grade. O spălare la temperaturi mai mari, în special în cazul cover-urilor, poate conduce la delaminarea membranei impermeabile. A nu se călca.

Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.