Loading...

Termeni și condiții

Înainte de a face o comandă, vă rog citiţi cu atenţie termenii și condițiile. Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

1. Informaţii generale:

1.1. Siteul și brandul Crisalida sunt proprietatea persoanei juridice I.I. Drăgan Ilinca-Mihaela, cu sediul in Iasi, Stefan cel Mare si Sfant nr 5, CUI 33709239, F22/1526/2014, cont RO 91 RZBR 0000 0600 1718 2596 deschis la Banca Raiffeisen Iasi, denimit în continuare Vanzator.

1.2. Persoana fizica sau juridica ce lansează o comandă pe site va fi denumită Client.

2. Politica de vânzare online:

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzatorul isi deruleaza operațiunile comerciale.

2.2. Notificarea automată primită de către Client, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Accesul in vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui Client. Din motive întemeiate, Vânzătorulîși rezervă dreptul de de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vânzătorul.

3. Produse și prețuri:

3.1.Prezentarea produselor este cat mai conformă cu realitatea. Este de retinut totuși, faptul că imaginile publicate pe site sunt cu titlu informativ/exemplificativ, iar produsele livrate pot diferi de cele prezentate, în ceea ce privește accesoriile, detaliile etc. Culoarea din fotografii poate diferi ușor de cea reală, în funcșie de caracteristicile monitorului fiecăruia.

3.2. Onorarea comenzilor se face în limita stocului disponibil. Vânzătorul va avea grijă să actualizeze cât mai rapid stocurile pe site, dar pot apăra mici decalaje.

3.2. Toate preturile aferente produselor sunt cele indicate pe site, exprimate în ron, nu includ TVA şi sunt finale, I.I. Drăgan Ilinca-Mihaela nefiind firmă plătitoare de TVA.

3.3. Prețurile nu includ taxele de transport.

3.4. Documentele fiscale care atestă plata contravalorii produselor sunt, după caz, factură+chitanță (în cazul livrprilor prin curierat sau Poștă, chitanța fiind emisă de transportator) sau bon fiscal (în cazul livrărilor personale).

4. Modalități de trasnport și de plată:

Detalii aici.

5. Condiţii de returnare

5.1. Eşarfele port-bebe Crisalida pot fi returnate sau schimbate în termenul legal de 14 zile de la data cumpărării, fără a invoca un motiv.

5.2. În acest caz, costul transportului este suportat de Client.

5.3. Societatea noastră se obligă, în acest caz, să ramburseze integral suma primită de la Client, în termen de maxim 30 de zile.

5.3. De asemenea, din valoarea totală a comenzii va fi reţinută suma aferentă transportului suportat de producător (9 lei dacă ai primit coletul prin curier sau 7 lei dacă l-ai primit prin poştă).

5.4. Daca eşarfa este deja spălată, se mai reţin 20 lei, aferenţi discountului cu care revând o eşarfă spălată.

5.5. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 6.Garanţie 

6.1. Produsele Crisalida au garanţie un an, care acoperă orice defect de fabricaţie sau alte probleme apărute din vina producătorului.

6.2. În acest caz, produsul cu defect va fi înlocuit cu unul identic (în limita stocului disponibil) sau similar (la alegera ta din oferta existentă la acelaşi preţ în momentul respectiv).

6.3. Cheltuielile de transport pentru returul unui produs defect, precum și de expediere a unuia conform, revin, în acest caz, Vânzătorului.

6.4. Garanţia nu acoperă deteriorările apărute din vina cumpărătorului (prin folosire improprie, tratare necorespunzătoare a materialului etc).

7. Exonerarea de răspundere

7.1. Vânzătorul nu răspunde de accidentele cauzate de folosirea inadecvată a eşarfelor port bebe (nerespectarea instrucţiunilor generale de securitate şi a celor de poziţionare a copilului, folosirea eşarfei şi în alt scop decât cel pentru care este destinată, desfăşurarea de activităţi periculoase în timp ce purtaţi copilul, utilizarea unei eşarfe care dă semne de îmbătrânire etc)

8. Politica de confidenţialitate:

8.1. I.I. Drăgan Ilinca-Mihaela respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor. Datele vor fi utilizate numai în scopul stabilirii comunicprii cu clienţii săi, facturării și livrării. Nu vor fi folosite în niciun alt scop (publicitar, comercial, baze de date sau oricare altul) şi nici cedate către terţi.

8.2. I.I. Drăgan Ilinca-Mihaela nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele primite unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail sau alte date obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

8.3. Toate imaginile care apar în galeria foto, altundeva pe site sau pe pagina fb Crisalida sunt puse acolo doar cu consimţământul proprietarilor.

9. Dreptul de autor / Copyright

9.1. Conţinutul acestui site (texte, grafica, imagini, etc) este proprietatea exclusivă a I.I. Drăgan Ilinca-Mihaela, şi stă sub incidenţa legii dreptului de autor (Legea nr.8/1996 ).

9.2. Ca atare, conţinutul site-ului nu poate fi reprodus total sau parțial, modificat, copiat, vândut, fără acordul prealabil scris al reprezentanţilor legali ai acesteia.

Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.