Loading...

Transport şi plată

Dacă eşti din Iaşi, te voi contacta telefonic după primirea comenzii, pentru a stabili o întâlnire, ocazie cu care poţi vedea şi testa mai multe eşarfe Crisalida.

Dacă nu eşti din Iaşi, ai de ales între 2 variante de transport, cu cate 2 opţiuni tarifare fiecare:

1.      Prin curierat rapid

Transportul este realizat de o firmă de curierat rapid (Cargus), care oferă livrare la uşă, în mai puţin de 24 de ore. Dacă localitatea ta se regăseşte în aria de acoperire Cargus, adresa şi distanţa nu influentează tariful de expediţie sau timpul de livrare. Dacă localitatea ta nu se regăseşte pe lista, te voi contacta (telefonic sau prin e-mail) după preluarea comenzii pentru a stabili, de comun acord, modalitatea cea mai potrivită de transport (respectiv Poşta Română sau curierat cu taxe suplimentare).

Comenzile preluate şi procesate până la ora 13 pot fi înmânate curierului în aceeasi zi şi ajung la destinaţie a doua zi (excepţie fac wrapurile cu dimensiuni atipice, care se realizează pe comandă). Comezile preluate după ora 13 vor fi livrate a doua zi şi, respectiv, vor ajunge la destinaţie a treia zi. Sâmbătă şi duminică nu se fac preluari de colete, insa se pot face livrări sambata in mai multe localitati din lista.

Vei fi contactat(ă) telefonic de către curier cu aproximativ o oră înainte de livrare, pentru a confirma prezenţa la adresa specificată pe colet.

Costul transportului prin curierat rapid:

Transportul coletului către tine este suportat de noi, în condiţiile în care plăteşti în avans, în cont bancar. Dacă, din diferite motive, doreşti plata ramburs, atunci contravaloarea returului banilor de la tine către noi va fi suportată de către tine.

Aşadar,  pentru transportul prin curierat, ai disponibile următoarele variante de plată:

-          plata în avans, în cont bancar: transport gratuit.

-          plata ramburs, la primirea coletului, pentru localitatile din aria Cargus: transport 9 lei.

2.      Prin Poşta Română

Durata transportului este mai mare ( 3-4 zile).

Formalităţile laborioase, precum şi timpul lung de recuperare a banilor trimişi prin ramburs cu Poşta Română sunt motivele pentru care nu acceptăm această formă de transport decât în situaţia în care transportul prin curierat implică taxe suplimentare (localitatea ta nu se află în raza de acţiune a niciuneia dintre firmele de curierat cu care avem contract).

Costul transportului prin Poşta Română:

La fel ca în cazul curieratului, transportul coletului către tine este suportat de noi, în condiţiile în care plăteşti în avans, în cont bancar. Dacă, din diferite motive, doreşti plata ramburs, atunci contravaloarea returului banilor de la tine către noi va fi suportată de către tine.

Aşadar,  pentru transportul prin poştă, ai disponibile următoarele variante de plată:

-          plata în avans, în cont bancar: transport gratuit.

-          plata ramburs, la primirea coletului: transport 7 lei.

În cazul returnărilor de produse, se acceptă doar transport prin curierat, iar costurile legate de acesta revin exclusiv clientului.

Toate textele, imaginile şi fişierele video de pe acest site aparţin autorului (administratorului www.wrapsling.ro) şi nu pot fi reproduse parţial sau total fără acordul scris al acestuia.